Voorwaarden

Bij het plaatsen van een order ga je akkoord met de onderstaande voorwaarden.

Verzending

Verzendkosten
Binnen Nederland zijn de verzendkosten €3.50. Alle internationale verzendingen kosten €5.50.  

Verzending
Bestellingen worden normaliter binnen 3 werkdagen verzonden. Je bestelling wordt verzonden via PostNL (zonder track-and-trace of verzekering). Mocht er iets mis gaan met verzending neem dan contact op via shop@laurieannekoster.com, zodat we een oplossing kunnen vinden.

Bezorgtijd
Verzending binnen Nederland duurt 2-5 dagen. Verzending binnen Europa duurt tot 2 weken. Momenteel kan de bezorgtijd door Covid-19 wat langer duren.  

Betaling
Betaling is mogelijk via iDEAL en Paypal.

Retourzendingen en ruilen

Retourzending
Ik doe er alles aan om te zorgen dat de bestelling bevalt. Mocht er iets niet in orde zijn, neem dan binnen 2 weken na ontvangst contact met me op via shop@laurieannekoster.com zodat we een oplossing kunnen vinden. Als je items wilt retourneren, stuur ze dan terug in de originele verpakking. De verzendkosten voor retouren dien je zelf te betalen.

Verkeerd artikel
Als je bestelling onverhoopt verkeerd is, neem dan contact met me op. Vergeet niet een foto mee te sturen van hoe je de bestelling bezorgd hebt gekregen en je bestellingnummer zodat ik het item kan oplossen.

Beschadigde bestelling
Helaas ben ik niet verantwoordelijk voor hoe PostNL omgaat met de bestelling. Ik verstuur de bestelling in stevige kartonnen enveloppen maar ik kan niet garanderen dat er geen beschadiging op kan treden tijdens het bezorgproces. Mocht je bestelling beschadigd zijn, neem dan wel contact met me op, ik zal mijn best doen om je tegemoet te komen.